fredag 2 juli 2010

Vad hände?
















Ja, jag förstår att det väntas på rapporter och att ni knappt kunnat sova pga informationsbrist men det är nåt stort, gult och varmt som hindrar inomhuslivet för tillfället :-)

Skämt åsido, det är mycket nu. Som oftast vid den här tiden på året.
Dackefejden kördes och vi blev 4:a i klassen, ganska precis mitt i, kan man säga. Det var roligt att vara ute i skogen igen men som väntat väldigt annorlunda mot hur det brukar. Färre hästar, ny bil och klass, ringrostiga på det mesta - vad annat kan man förvänta sig?

BMW:n var ostyrig och emellanåt till och med riktigt bångstyrig. På första sträckan bluddrade den och hostade som en gammal avdankad rökare med värsta lungsymptomen. Det kom plötsligt och fick sin förklaring när vi såg att ett förgasarlock trillat bort. Man tager vad man haver och så lät det bättre igen.

Andra sträckan förde med sig regn och hagel som skulle kunna skymma sikten för den mest klarsynte så där gick det långsammare än långsammast. Mest beroende på halkande och slirande mellan spåren. Även efter att det mest leriga vikit hädan så betedde sig bilen som en trotsig tonåring, inget stämde. Naturligtvis var det något med inställningarna, den ville inte åt det håll vi (Peter) ville. Inga Öhlinsdämpare att skruva på, heller...

I mål kom vi till slut i alla fall och nu ett tag efteråt så är bilen justerad och klar för att bege sig till Elmia den 14:e. Besättningen beger sig på semester innan dess och passar på att önska er alla en skön - resterande - sommar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vore kul om du lämnade en kommentar :-)