måndag 3 maj 2010

Så långt gick det vägen

Här är beviset, vi får chansen att vara med i år igen! Barnen tjatade hela da'n och undrade om vi visste, de vill ju gärna ut i rallysvängen igen. Neeeej, det får vi inte veta förrän kl 18.00 svarade vi i kör. Varje gång. Se'n kom våra gäster och då fick vi svara likadant några gånger till :-)

Strax efter sex samlades (nästan) hela gänget runt datorn och bläddrade fram till klass 13. Jojemensan, där stod det. Vi blev glada, naturligtvis, samtidigt som det blev smolk i glädjebägaren när kompisarna Calle och Ina inte hade haft samma tur i sin klass. De hänger på ändå men det är ju inte riktigt samma att stå bredvid som att själv styra runt. Talar av egen erfarenhet...

Nu är det jobba, jobba som gäller. På nationalda'n blir det nog föråkare i Norrahammars tävling så snart måste den stå klar, gröningen! Skadar inte att få en chans att testa om grejerna fungerar, det tackar vi för.

Tackar även för alla hållna tummar, det var säkert de som hjälpte till i lottdragningen. Nu kan ni få släppa fram tills den 14/7!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vore kul om du lämnade en kommentar :-)